Alle 600 €:n vuokrauksissa veloitamme 90 €:n pientoimituslisän.

Emme veloita erillisiä rahtikustannuksia alle 40 km:n päässä olevista asennuskohteista.

VUOKRAUSEHDOT

Tarjouksen tekeminen ei vielä varaa tuotteita asiakkaalle. Tähän asti tuotteet ovat välimyyntivarauksin. Tuotteet varataan asiakkaalle vuokranantajan saatua asiakkaalta tilauksen.

Yksityishenkilöiden tilauksissa maksuehtona on ennakkomaksu.

Vuokralleottaja vastaa tuotteelle vuokrausajankohtana aiheutuneista vahingoista niiden aiheuttajasta riippumatta. Telttakankaat tulee suojata likaantumiselta. Vuokranantaja vastaa omasta työstään (mm. tilatut tuotteen asennus- ja purkutyöt). Jos vuokranantajan työssä tai toimitetuissa tuotteissa on reklamoitavaa, tulee reklamaatio tehdä välittömästi kun asia huomataan, jotta vuokranantajalla on mahdollisuus korjata tilanne.

Vuokranantaja ei vastaa tuotteen käytöstä aiheutuneista vahinkotapahtumista henkilöille tai omaisuudelle. Huonojen keliolosuhteiden sattuessa tapahtumapäivälle tulee teltat tyhjentää henkilövahinkojen välttämiseksi.

Vuokralleottajan on peruttava tilauksena viimeistään 14 vrk ennen toimituspäivää. Vuokranantajalla on oikeus veloittaa 15 % tilauksen arvosta peruutusmaksuna. Mikäli peruutus on tehty alle 14 vrk sovitusta toimituspäivästä, on veloitus koko vuokraushinta.

Kalusteiden vuokraan ei sisälly niiden asettelu juhlapaikalle.

Astiat, somisteet ym. materiaali on oltava pois teltasta sovittuna purkuaikana.

Vuokranantajalla on oikeus siirtää pystytys- tai purkuajankohtaa, tai olla vuokraamatta telttoja, jos em. ajankohtana vallitsee myrsky tai ilmaantuu muu ylivoimainen este, kalusterikko, sairastuminen tms ylitsepääsemätön este.

Emme vastaa maakaapelivahingoista, jotka ovat aiheutuneet maakiilojen asennuksesta. Vuokralleottajan on selvitettävä maakaapeleiden sijainti vahinkojen välttämiseksi.

Vuokrakaluston edelleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on kielletty.

Teltan kankaisiin ei saa liimata, niitata tai muuten kiinnittää pysyvästi mitään. Vahingoittuneet kankaat laskutetaan uushankintahintaan.

Telttoihimme ei saa jättää päälle palovaaran aiheuttavia tuotteita ilman valvontaa (esim. lämmittimet, grillit, kynttilät). Palovaaran aiheuttavat tuotteet, tulee aina sammuttaa, jos ne jätetään ilman valvontaa.

Noutovuokrauksessa teltta tulee palauttaa puhtaana, kuivana ja ehjänä. Huoltotoimenpiteistä (pesu, kuivaus, korjaus jne.) laskutetaan niihin käytetyn ajan mukaisesti 45 € / h / hlö. Mahdolliset materiaalikulut tulevat vuokraajan maksettavaksi.

Noutotoimituksessa asiakas vastaa teltan asianmukaisesta kiinnityksestä. Teltan mukana toimitettavat painot ja kiilat eivät sovellu ankarimpiin olosuhteisiin. Tällöin teltta on purettava tai ankkurointia vahvistettava. Telttaa ei ole vakuutettu Lainateltta.fi:n toimesta.

Seuraavissa tapauksissa veloitamme 45 € / h / hlö sovitun vuokran lisäksi: pystytys- tai purkutyötä ei pääse suorittamaan vuokralleottajan tai 3. osapuolen aiheuttaman esteen vuoksi (esim. lukitut portit, ylimääräinen tavara teltassa tai pystytyspaikalla). Normaalista poikkeavasta kantotyöstä veloitamme myös 45 € / h / hlö.