Tietoa meistä

Asiakasta palveleva teltta- ja kaluste­vuokraamo

Lainateltta on täyden palvelun teltta- ja kalustevuokraamo. Meiltä saat myös ostettua pikatelttoja, saunatelttoja sekä käytettyä kalustoamme.

Varaustilanteen, tarjouspyynnön, lisäkuvia tai muita yksityiskohtaisempia tietoja saat selville ottamalla meihin yhteyttä.

Kysymyksiä & vastauksia

Täältä löydät useimmin kysytyt kysymykset Lainateltan tuotteista. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, niin ole meihin yhteydessä.

Isojen juhlatelttojen hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa mm. Vuokrauksen kesto, rahtikustannukset, kiinnitystapa sekä kantomatka. Pyydä tarjous tarjouskorin kautta, se on helppoa eikä vielä sido sinua mihinkään.

3×3 on n. 155cm korkea joten se mahtuu farmariautoon hyvin. 4x6m on yli 2m korkea, joten tämä teltta vaatii pakettiauton tai peräkärryn kuljetusta varten.

Kaikki telttamallit asennetaan ensin ilman seiniä. Seinien lukumäärä on vapaasti valittavissa asennushetkellä. (jos seinät vain ovat asennusporukan mukana:)

Jos sinulla on lisää kysyttävää, niin ole meihin yhteydessä joko Yhteystiedot-sivun lomakkeen kautta tai sähköpostilla info@lainateltta.fi osoitteeseen.

Laadukkaat tuotteet

Telttamme eivät ole markettikamaa,
vaan kestävät Pohjolan
karuimmatkin juhlakelit.

Vuosien kokemus

Meillä on kokemusta erilaisista
ympäristöistä ja tarpeista. Tarvittaessa
käymme luonasi ennakkokäynnillä.

Nopeat toimitukset

Ota yhteyttä lyhyelläkin
varoitusajalla! Joustava porukkamme
toteuttaa pikaisetkin vuokraustarpeet.

Pyydä tarjous