• All

1. VALITSE SOPIVAT TUOTTEET

Kerää haluamasi tuotteet tarjouskoriin. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa.

2. LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Lähetä tarjouskorin sisältö meille, niin saat sähköpostilla tarjouksemme.

3. TELTAT TOIMITUKSEEN

Mikäli tarjous miellyttää, vahvistamme tilauksen ja varaamme tuotteet sinullle!

Vuokraa meiltä kalusteet ja muut pihajuhlien tarvikkeet, teltoilla tai ilman.

Saat kauttamme myös heliumpallot, kertakäyttökattauksen ja juhlakoristeet!

Pikateltat sopivat moneen käyttöön ja ilman työkaluja!

Pikatelttamme ovat kompaktin kokonsa sekä kätevän avaus- ja sulkumekanisminsa ansiosta erinomainen valinta varikkoteltaksi, myyntiteltaksi, grillikatokseksi, tai vaikka takapihalle juhlien lisätilaksi.

Telttojemme runko on alumiinia, joka tekee siitä kestävän ja toisaalta kevyen. Nerokkaan avaus- ja sulkumekanisminsa ansiosta teltan saa nopeasti pystyyn ja pakattua kasaan. Asennukseen menee 5-60 minuuttia, eikä työkaluja tarvita!

Juhlateltat moneen lähtöön. Häät, merkkipäivät, yritysjuhlat, messut jne.

Juhlatelttavalikoimastamme löydät sopivan teltan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen; meiltä saat korkeahuippuisia, pyöreitä tai harjakattoisia telttoja 36 – 300+ m2 ulkomitoilla.

Telttakankaamme ovat vedenpitäviä ja paloturvallisia. Sivu- ja päätyseinien määrä on asiakkaan toiveiden mukaan säädeltävissä. Telttojen kiinnitys tapahtuu maakiiloilla tai betonipainoilla. Kysy lisätietoja telttavaihtoehdoistamme, sekä tarjous tilaisuuteesi!

Saunateltat - tarjoa löylyt ja nauti saunasta siellä missä haluat.

Saunojemme runkoputket ovat alumiinia. Kiuas on ruostumatonta terästä. Saunan pystytät mallista riippuen 15-40 minuutissa.

Kauttamme saat ostettua tai vuokrattua laadukkaat saunateltat. Saunateltat ovat saavuttaneet nopeasti suosiota laadukkaina saunoina sekä talvitelttoina. Tuote kestää vuosien käyttöä. Saunateltta on keveytensä vuoksi helppo ottaa mukaan retkelle, kesämökille, tai vaikka illanistujaisiin, joissa ei tätä perisuomalaista tapaa muuten pääsisi harrastamaan.

Näytetään tulokset 1–10 / 41